Gratis Nyhetsbrev

Oversikt over Kredittkort

Kredittkortguiden har den største databasen av norske kredittkort, og her er en stor oversikt over de fleste kredittkortene du kan få i norge. Trykk deg videre når du finner et kredittkort som virker interresant, og få mye mer informasjon om priser, betingelser, og fordeler med akkurat dette kredittkortet. Viss du ikke klarer å få oversikt over alle kredittkortene, anbefaler vi at du ser på vårt sammenligningsverktøy for kredittkort. Her kan du på en enkel måte sammenligne alle kredittkortene.

365Privat Kredittkort
Informasjon om 365Privat Kredittkort Med 365Privat MasterCard får du Cashback hver gang du bruker kortet.
Pengene godskrives din konto hver måned og reduserer din saldo. Vi gir deg rabatt på alt det du handler.
  Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign 365Privat Kredittkort

 

Gebyrfri Kredittkort
Informasjon om Gebyrfri Kredittkort Gebyrfri Visa Gold tilbyr verdens mest utbredte og anerkjente gullkort med en kredittgrense på opptil kr 75 000. Gebyrfri Visa Gold stiller krav til solid økonomi og gir deg mange fordeler og bedre kundeservice over hele verden.
  Les mer om Gebyrfri Kredittkort Sammenlign Gebyrfri Kredittkort

 

Trumf Visa Kredittkort
Informasjon om Santander Red Visa Trumf Visa er et kredittkort som gir deg penger når du bruker det! Du kan bruke Trumf Visa som betalingsmiddel i de aller fleste butikker i norge, også dagligvarebutikker. Dette gjør Trumf Visa til førstevalget i mange husholdninger som handler mye.
  Les mer om Santander Red Sammenlign Santander Kredittkort

Diners Club Privat Kredittkort
Informasjon om Diners Club Privat Kredittkort Diners Club Privatkort er vårt klassiske kort. I likhet med Diners Clubs øvrige kort, er det et betalingskort uten kjøpegrense. Pengene du handler for, trekkes ikke fra bankkontoen din. I stedet får du en spesifisert regning på det sammenlagte beløpet i slutten av hver måned.
  Les mer om Diners Club Privat Kredittkort Sammenlign Diners Club Privat Kredittkort

 

Eurocard Gold Kredittkort
Informasjon om Eurocard Gold Kredittkort Med Eurocard Gold har du ingen øvre bruksgrense, noe som gir en helt spesiell frihets- og trygghetsfølelse. På reiser er både du og din familie dekket av en av markedets mest omfattende reiseforsikringer, forutsatt at minimum 50 % av reisens transportkostander for hver person er betalt med kortet.
  Les mer om Eurocard Gold Kredittkort Sammenlign Eurocard Gold Kredittkort

 

DnB NOR MasterCard
Informasjon om DnB NOR MasterCard Med DnB NOR MasterCard kan du få en bruksreserve på opptil 75.000 kroner. Du kan foreta varekjøp i butikker, betale for hotell eller restaurantbesøk, eller ta ut kontanter - over hele verden.
  Les mer om DnB NOR MasterCard Sammenlign DnB NOR MasterCard

 

Nordea Gold Kredittkort
Informasjon om Nordea Gold Kredittkort Med Nordea Visa Gold kan du handle i forretninger og betale på hoteller og restauranter.
Du kan overføre penger fra kortet til din konto i Nordea, samt gjøre kontantuttak - både i Norge og utlandet.
  Les mer om Nordea Gold Kredittkort Sammenlign Nordea Gold Kredittkort

 

Nordea Privat Kredittkort
Informasjon om Nordea Privat Kredittkort

Bruk av Nordea Privat MasterCard gir deg inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kredittgrensen i Nordea Privat MasterCard er individuell og du kan fordele tilbakebetalingen over tid.

  Les mer om Nordea Privat Kredittkort Sammenlign Nordea Privat Kredittkort

 

Kash Visa Kredittkort
Informasjon om Kash Visa Kredittkort kash® Visa er markedets beste bankuavhengige kredittkort.
Det er et kort som det ikke koster noe å få, ha eller handle med. I tillegg er kortet også en fryd for øyet. Derfor bør du ha kash® Visa.
  Les mer om Kash® Kredittkort Sammenlign Kash® Kredittkort

 

GE Mastercard
Informasjon om GE Mastercard Med MasterCard fra GE Money Bank kan du glemme både årsavgift og gebyrer.
Du får inntil 50 000 kroner i kreditt.
I tillegg har du inntil seks uker rentefri betalingsutsettelse på varekjøp, og du trenger kun å betale tilbake 3 % av utestående beløp pr. måned. Kortet kan brukes verden over, både som betalingsmiddel og som minibankkort.
  Les mer om GE Mastercard Sammenlign GE Mastercard

 

SkandiaBanken Kredittkort
Informasjon om SkandiaBanken Kredittkort SkandiaBankens kredittkort er sannsynligvis Norges beste kredittkort, med gebyrfritt bruk og uttak.
Inntil 50 dagers renteutsettelse. Kun 50 kroner i årsavgift. Kun 13,65% effektiv rente.
  Les mer om SkandiaBanken Kredittkort Sammenlign SkandiaBanken Kredittkort

 

Bank Norwegian Kredittkort
Informasjon om Bank Norwegian Kredittkort Bestill Norwegian kredittkort og du blir registrert som Norwegian Reward-medlem.
Deretter kan du begynne å spare opp CashPoints. CashPoints er Norwegian sin egen valuta. Du kan benytte Cashpoints til å betale for nye flyreiser med Norwegian.
  Les mer om Bank Norwegian Kredittkort Sammenlign Bank Norwegian Kredittkort

 

Cresco Gold Kredittkort
Informasjon om Cresco Gold Kredittkort Cresco Gold er det ledende kredittkortet på det norske markedet. Med gunstige betingelser og lav effektiv rente, er dette det perfekte kredittkortet for alle som ønsker et fleksibelt og enkelt kredittkort.
  Les mer om Cresco Gold Kredittkort Sammenlign Cresco Gold Kredittkort

 

Cresco Access Kredittkort
Informasjon om Cresco Access Kredittkort Med Cresco Access har du alltid en kredittreserve på inntil kr 75.000 for hånden. Kredittkortet kan brukes i butikkterminaler og minibanker over hele verden. Du betaler ingen etablerings- eller årsgebyr og det koster deg ingen ting før du begynner å bruke av kreditten.
  Les mer om Cresco Access Kredittkort Sammenlign Cresco Access Kredittkort

 

Cresco Active Kredittkort
Informasjon om Cresco Active Kredittkort Cresco Active er det perfekte tilleggskortet. Du betaler ingen ting for å ha en ekstra konto disponibel døgnet rundt, verden over. Kortet har Visa og kan brukes i minibank og betalingsterminaler.
  Les mer om Cresco Active Kredittkort Sammenlign Cresco Active Kredittkort

 

Cresco Unique Kredittkort
Informasjon om Cresco Unique Kredittkort Cresco Unique er et spesialkort for medlemmer i yrkesorganisasjoner. Kortet kan brukes til både sparing og kreditt, og kan være en av de største medlemsfordelene du har.
  Les mer om Cresco Unique Kredittkort Sammenlign Cresco Unique Kredittkort

 

yA Bank Kredittkort
Informasjon om yA Bank Kredittkort yA Bank har lansert sitt nye kredittkort med unike fordeler. Kortet kan blandt annet tilby inntil 50 dagers betalingsutsettelse, 100 000 kroner i ulykkeforsikring, mulighet for å velge eget motiv på kortet og det er selvfølgelig 100% gebyrfritt!
  Les mer om yA Bank Kredittkort Sammenlign yA Bank Kredittkort

 

Re:member Card Kredittkort
Informasjon om Re:member Card Kredittkort Kredittkortet re:member er ett av de beste kredittkortene på markedet: Det koster ingenting å eie eller anskaffe. Du har reiseforsikring inkludert og anledning til å legge inn flere tilleggsforsikringer som gir deg ekstra trygghet i hverdagen.
  Les mer om Re:member Card Kredittkort Sammenlign Re:member Card Kredittkort

 

Cresco Car Kredittkort
Informasjon om Cresco Car Kredittkort Med Cresco Car får du opp til 6% rabatt på drivstoff, diesel, og alt det andre du handler på bensinstasjoner. Rabatten får du uansett hvilken bensinstasjon du er på, og uansett hva du kjøper! Søk om Cresco Car, og begynn å spar penger idag!
  Les mer om Cresco Car Kredittkort Sammenlign Cresco Car Kredittkort

 

Santander Red Visa
Informasjon om Santander Red Visa Santander Consumer Bank har lanser Santander Red Visa, som gir deg inntil 100 000 kr i kredittgrense, og hele 50 dager betalingsutsettelse til en uslåelig lav effektiv rente. Med dette kredittkortet har Santander posisjonert seg som en meget sterk utfordrer til de andre kredittkortene. Det er få som klarer å matche de fordelene Santander Red gir deg!
  Les mer om Santander Red Sammenlign Santander Kredittkort